Funktionärsutbildning SKK Start, retrieververksamheten

Nu är det bråttom
Som du vet är SKK Start det provsystem som SSRK kommer att använda i framtiden. Det är viktigt att det finns kunskap i alla avdelningar och rasklubbar om hur det ska användas.

Det behövs alltså någon/några i alla avdelningar och rasklubbar och även i de sektioner som finns om det ska kunna planeras prov eller tävlingar.

Utbildningar där vi formellt utse de som i framtiden ska kunna arrangera prov
Vi har tidigare skickat ut inbjudan till utbildning i SKK Start för alla provformer inom retriever. Vi kommer vid dessa utbildningar att formellt utse de som i framtiden ska kunna arrangera prov. Tyvärr verkar inte informationen ha nått ut i hela organisationen. I dagsläget har vi inte fått in tillräckligt med förslag på personer som kan få denna information.

Med denna påminnelse har vi en förhoppning och tro att alla ska känna ett ansvar för detta. Vi behöver representation från alla delar i vår organisation som vill planera prov eller tävlingsverksamhet gällande retrieververksamheten.

Boka in 6 februari, 13 februari, 20 februari eller 27 februari
Under februari månad kommer vi att ha genomgångar alla tisdagar kl 19.00.
Således 6 februari, 13 februari, 20 februari och 27 februari. Vid behov kommer ytterligare träffar att ordnas. Allt sker digitalt via Teams.

Skicka namn och mailadress till Tove Pettersson - funkutbildning@ssrk.se

Tacksam om detta sker omgående

Leif Hernefalk
Arbetsgruppen för SKK Start

En SKK Start lägesrapport hittar du här

Scroll to top