Min sida – inloggning med BankID

1 januari 2023 flyttade SSRKs medlemsregister för avdelningsmedlemmar från Föreningssupport till Svenska Kennelklubben, SKK. Detta innebär bland annat att du som medlem får ett nytt medlemsnummer i SSRK. SSRKs rasklubbar har kvar sina olika medlemshanteringar.

Är du avdelningsmedlem i SSRK, men inte medlem i någon av de klubbar vars medlemshantering administreras av SKKs kansli?
Då möts du av formuläret nedan när du loggar in första gången.

Fyll i och klicka på SKAPA KONTO. Nu är du inne och kan, bland mycket annat, hämta ditt nya medlemsnummer. Passa på att kontrollerar dina uppgifter. Har vi till exempel den e-postadress som du använder? Välj också betalningsmetod för din nästa faktura - KIVRA eller e-faktura - så slipper du fakturan i postlådan.

Har du frågor om ditt medlemskap?
Kontakta SKKs medlemsservice, 08 – 795 33 44 (mån-fre kl 10-12 och 13-15).

Är du medlem i någon av de klubbar vars medlemshantering administreras av SKKs kansli?
Då blir ditt nya medlemsnummer i SSRK detsamma som det du har sedan tidigare hos SKK. Det rullande medlemsåret kvarstår som tidigare.

Nu kan du alltså logga in på Mitt SKK med BankID och hämta ditt medlemsnummer. Länk ovan. (Mitt SKK hittar du under E-tjänster på SKKs webbplats.)

Notera också att det inte finns någon koppling mellan medlemsregistret och SSRK Prov. Därför måste du som har ett konto i SSRK Prov själv logga in där och ändra till ditt nya medlemsnummer. Instruktioner här.

Scroll to top