UTSTÄLLNING

SSRKs avdelningar och rasklubbar arrangerar utställningar för våra raser. Från januari till november, över hela landet. Vi strävar efter att utställningarna ska ge bästa möjliga utbyte för utställare och åskådare. Du är välkommen till välplanerade arrangemang och en trivsam atmosfär både i ringen och runt omkring.

Supreme Best In Show på 2023 års SSRK Club Show i Gumboda Hed 8 juli för domare Siv Sandö blev 7-åriga engelska springer spanieln C.I.E. LT Ch Nord UCh SE JV-17 Lady Marmalade Tamaam, uppfödd av Agnieszka och Grzegorz Kulka i Polen och ägd av Katarina och Andrea Rosenblad, kennel Big Brazzle.

"En hund som visar sig i ringen med kraftfulla steg och glatt viftande svans i harmoni med sin handler utstrålar självförtroende och drar ögonen till sig." Det skriver Jenny och Linda Widebeck. Läs deras artikel om träning inför utställningen. Länk nedan.

Det finns mycket information och bestämmelser att ta del av och tänka på innan hunden anmäls till en

hundutställning och förberedelserna börjar långt innan utställningsdagen. Är du intresserad av att delta på utställning kan SKKs broschyr om hundutställning bidra med läsvärda tips. Länk nedan.

Och mer information hittar du på sidan Utställningar: Hur och varför

VACCINATION INFÖR UTSTÄLLNING, PROV OCH TÄVLING.    LÄNK

Välkommen in i utställningsvärlden

Läs mer på SKKs hemsida om hur det funkar!

Här läser du mer om utställningarna och anmäler:

Ge dig och din hund de bästa förutsättningarna för en positiv utställningsdebut

Värdefulla träningstips från Jenny och Linda Widebeck. (Artikel från Apportören.)

Scroll to top