Lär känna lag 3 – Plattrockarna

Åsa Nyqvist, Christel Axelsson och Hans Olofsson

Åsa Nyqvist med Perla
Mitt namn är Åsa Nyqvist och jag köpte min första hund 2002. Nu har jag haft fyra ”flattar”. Perla (SEJCH Susedalens Tikka Loaded Gun) är 7 år gammal och hon har haft en kull valpar. Perla har 1:e vinnare med CERT på A-prov.

Christel Axelsson och Baxter
Mitt namn är Christel Axelsson och jag har haft ”flatt” sedan 1985 och för mig var det fokus på jakt och jaktträning redan från början. Baxter (Black Lansa Woody Callit) är en väldigt arbetsvillig och trevlig flattkille på 7 år. På B-prov i elitklass har vi ett Excellent.

Hans Olofsson, lagledare, och Ipa
Mitt namn är Hans Olofsson med SEJCH NOJCH Zebulons Flash Bunny "Ipa". Jag har haft ”flatt” sedan 1990 och varit aktiv inom SSRK och Flatklubben. IPA är en 7 årig tik som har haft en valpkull. IPA är Jakt Champion i både Sverige och Norge. Att bli Flatmästare för andra året i rad var riktigt kul.

Gisela Fuchs och Kin (reserver)
Mitt namn är Gisela Fuchs och jag har haft ”flatt” sedan 1989 och har en kennel med prefixet Zebulons. Kin (Zebulons Kinninvie Inn) är 5 år gammal och har haft en kull valpar. Hon har 2 Excellent på B-prov i elitklass och 1 Åben-A. (Gisela är inte med på bilden då hon är reserv.)

Scroll to top