Vill du jobba med oss? Vi söker nu en kanslist på 50 procent

Svenska Spaniel och Retrieverklubben, SSRK, är Sveriges största specialklubb för jakthundsraser och Svenska Kennelklubbens, SKKs, näst största specialklubb. Vi har cirka 24000 medlemmar.

  • SSRK har rasansvar för 14 spaniel- och retrieverraser och består av tolv rasklubbar, 14 avdelningar och har samarbetsavtal med Jaktspaniel i Sverige, JiS.
  • SSRK genomför årligen ett stort antal utställningar, jakt- och viltspårprov samt funktionsbeskrivningar runt om i landet. Det hålls även många utbildningar för hundägare och funktionärer.
  • Klubbens högsta beslutande organ är fullmäktige, som sammanträder vartannat år.
  • Till hjälp för styrelse, funktionärer och medlemmar finns ett väl inarbetat kansli som ligger i Bromma utanför Stockholm.

Vi söker nu en kanslist på 50 procent
Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande, där kontakten med medlemmar, avdelningar, rasklubbar och SSRKs huvudstyrelse är det primära. Du behöver vara serviceinriktad och ha god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Du behöver även vara strukturerade då det i arbetet ingår att hålla ordning på handlingar och korrespondens till/från huvudstyrelsen.

På SSRKs kansli finns idag en person anställd på 100 procent, och vi kommer nu utöka med ytterligare en tjänst på 50 procent. I den nya tjänsten ingår arbetsuppgifter som administration och protokollskrivning vid våra möten med huvudstyrelsen, kommunikation- och informationsstöd inom hela organisationen samt bokföring av klubbens ekonomi.

Du får gärna dela hundintresset med oss och du har möjlighet att ta med din hund till jobbet. Det finns även möjlighet att förlägga en stor del av arbetstiden på distans.

Vi söker en person som är noggrann och har ansvarskänsla. Vi värdesätter flexibilitet och ett positivt synsätt, även i stressiga situationer. Kansliet och huvudstyrelsen arbetar i Office-paketet med de vanligaste programmen, så grundläggande IT kunskap är ett krav. Det är meriterande om du har kunskaper om SSRKs verksamhet.

Utformningen av din kommande tjänst sker i dialog mellan dig och huvudstyrelsen.

SSRK är ansluten till arbetsgivarorganisationen Fremia.

Ansökan samt frågor ställs till SSRKs ordförande Caroline Hagström, ordforande@ssrk.se.

Vi önskar ha din ansökan senast den 17:e november.

Texten ovan som PDF

Scroll to top