Ny uppfödarrådgivning hos SKK

SKK skriver:

Alla vardagar mellan 13 och 15 svarar medarbetare på kansliet på dina frågor kring hunduppfödning.

Att vara hunduppfödare kan ibland kännas lite svårt och krångligt. Nu satsar SKK på att stötta sina uppfödare genom att lansera en rådgivningstjänst. Förberedelsearbetet är klart och det är snart dags att öppna telefonslussarna till den nya rådgivningen som riktar sig till dig som är hunduppfödare eller tänker börja föda upp hundar. Rådgivningen inriktar sig på den praktiska delen av hunduppfödning även om man även kommer svara på enklare frågor kring till exempel avelsplanering eller juridiska frågor. Det rådgivarna inte själva kan svara på direkt kommer de att hänvisa till andra experter inom organisationen. Alla som arbetar med Uppfödarservice är själva erfarna uppfödare och har dessutom fått utbildning för att bredda sina kunskaper.

Enkelt att kontakta Uppfödarservice
Du kan komma i kontakt med Uppfödarservice via telefon 08-795 33 55 alla vardagar 13–15 eller genom att skicka ett mejl till uppfodarservice@skk.se.

Scroll to top