Idag, 1 januari 2023, fick du som är avdelningsmedlem ett nytt medlemsnummer i SSRK

Idag flyttade SSRKs medlemsregister för avdelningsmedlemmar från Föreningssupport till Svenska Kennelklubben, SKK. Detta innebär bland annat att du som medlem får ett nytt medlemsnummer i SSRK. SSRKs rasklubbar har kvar sina olika medlemshanteringar.

Är du medlem i någon av de klubbar vars medlemshantering administreras av SKKs kansli? Då blir ditt nya medlemsnummer i SSRK detsamma som det du har sedan tidigare hos SKK. Det rullande medlemsåret kvarstår som tidigare.

Nu kan du logga in på Mitt SKK med BankID och hämta ditt nya medlemsnummer. (Mitt SKK hittar du under E-tjänster på SKKs webbplats.) När du loggar in på Mitt SKK första gången möts du av formuläret nedan. Fyll i och klicka på SKAPA KONTO.

Är du avdelningsmedlem i SSRK?
Då har du nu skapat ditt konto och hittar ditt nya medlemsnummer. Passa också på att kontrollera dina uppgifter. Har vi till exempel den e-postadress som du använder? Välj också betalningsmetod för din nästa faktura - KIVRA eller e-faktura - så slipper du fakturan i postlådan.

Är du inte medlem i någon av de klubbar SKK hjälper, som SSRK? Då ser du inget medlemskap när du loggat in, men du kanske har några hundar registrerade på dig. Då ser du det istället.

Har du frågor om ditt medlemskap?
Kontakta SKKs medlemsservice, 08 – 795 33 44 (mån-fre kl 10-12 och 13-15).

Scroll to top