SSRK får nytt medlemsregister för avdelningsmedlemmar från årsskiftet

1 januari 2023 flyttar SSRKs medlemsregister för avdelningsmedlemmar från Föreningssupport till Svenska Kennelklubben, SKK. Detta innebär bland annat att du som medlem får ett nytt medlemsnummer i SSRK. SSRKs rasklubbar har kvar sina olika medlemshanteringar.

Är du medlem i SKK, och/eller någon av de rasklubbar vars medlemshantering administreras av SKK? Då blir ditt nya medlemsnummer i SSRK detsamma som det du har sedan tidigare hos SKK. Det rullande medlemsåret kvarstår som tidigare.

Efter den 1 januari 2023 kan du logga in på Mitt SKK med BankID och hämta ditt medlemsnummer. Men alltså först efter 1 januari! Mitt SKK hittar du under E-tjänster på SKKs webbåplats.

Passa på att kontrollerar dina uppgifter när du loggat in. Välj också betalningsmetod för din nästa faktura - KIVRA eller e-faktura - så slipper du fakturan i postlådan.

Notera också att det inte finns någon koppling mellan medlemsregistret och SSRK Prov. Därför måste du som har ett konto i SSRK Prov själv logga in där och ändra till ditt nya medlemsnummer.

Så här: Logga in. Gå till Mitt konto. Välj Mina förare. Välj Redigera för den aktuella föraren (inte Redigera profil). Lägg in Medlemsnummer SSRK (det nya). Tryck på knappen Uppdatera. Nu är du klar och kan åter anmäla till prov på vanligt sätt.

Du som fått din faktura, eller eventuell påminnelse, från SSRK och Föreningssupport i slutet av 2022 betalar ditt medlemskap till SSRKs bankgiro med de uppgifter som står på fakturan.
Från och med 1 januari skickas SSRKs medlemsfakturor från SKK och då är det också nya betalningsuppgifter enligt dessa fakturor som gäller.

Har du frågor? Kontakta SSRKs kansli, info@ssrk.se eller 076-180 23 33.

Scroll to top