Aktuell information om SSRK Prov

SBK Tävling och SSRK Prov är två versioner av det anmälningssystem online som SBK driver och utvecklar, och där SSRK är kund hos SBK. Tanken var att lansera det nya systemet under våren 2020, men på grund av oenigheter med den nya leverantören har SBK blivit tvungna att pausa projektet. I nuläget kan vi inte sia om när det nya systemet kan tas i bruk, men vårt nuvarande system fortsätter att rulla som tidigare.

Det går att lägga in, öppna och administrera prov som innan med ett undantag. Just nu kan man bara använda girobetalningar.

SBK har valt ny leverantör av betaltjänsten för kortbetalning och det betyder att det blir en modernare lösning där de som anmält sig till prov och inte kommit med får anmälningsavgiften direkt återbetald.

Från och med söndag 1 mars provkörs kortbetalning för ett par av SBKs aktuella tävlingar. Om allt går bra räknar SBK med att kunna lansera den nya betaltjänsten inom 10 till 14 dagar.

Det är oklart om man kan öppna ett prov med girobetalning och sedan addera kortbetalning senare, så rekommendationen är att inte öppna prov som inte måste öppnas för anmälan just, utan invänta SBKs provkörning.

På grund av SBKs reviderade projekttidsplan kan inte in prov läggas in, som går efter den 1:a juli, undantag från detta är de rasspecialer som ligger i början av augusti.

SBK kommer att fortsätta arbetet med att lösa de oenigheter som gjort att utvecklingen av systemet pausat, vilket gör att SSRK i dagsläget inte kan lämna mer information om det här, men återkommer så fort vi har ny information att ge.

Sverker Haraldsson
Tollingjaktansvarig, huvudstyrelsen

Scroll to top