SKK: ”Vi är på turné och vill träffa dig!”

Svenska Kennelklubben skriver: Nu är vi igång med vår visionsturné som de kommande veckorna besöker 20 orter från norr till söder. Förra veckan var vi i Höör, Ronneby och Jönköping, nästa reser vi norrut till Gällivare, Öjebyn och Umeå. Visst ses vi där? Du kan fortfarande anmäla dig.

Under hösten åker vi på sverigeturné för att ta del av era tankar om SKKs framtid. Vi berätta om projektet Vision 2030 och håller workshops. Hur vill du att ditt framtida hundliv ska se ut? Kom och berätta det för oss, det här är din möjlighet att påverka SKKs vision för framtiden!

Vill du vara med och tycka? Anmäl intresse nu!
För att vi ska kunna planera turnén på ett effektivt sätt skulle det vara värdefullt för oss om ni som är intresserade av att komma anmäler intresse. Det är inte bindande eller obligatoriskt, men viktigt för vår planering.

Läs merSKKs webbplats

Scroll to top