Vinnare av Unghundsderbyt Retriever 2022: Benny Steen med Carmal´s Very Brave

Benny Steen och Carmal´s Very Brave slutade på 100 poäng, 20 poäng på varje ruta! Stort grattis! Tvåa: Ella Naustbakk med Stenbury Black Jack Snipe, 98 poäng. Trea: Ewa Wener med Searover Light´s Christmas Shine, 96 poäng.

Minst en titel om året är tydligen Bennys motto. 2021 blev han Nordisk Retrievermästare med Stenhöjgårds Frank.

Benny Steen: "Jag kan utan tvekan säga att det här är det mest välorganiserade jag varit med om. Jag tackar hela organisationen. Fy fan vad bra ni är!

Rutorna tycker jag är superbra och det hade jag tyckt även om det inte gått bra idag. Jag har ju varit med några år nu och jag tycker allt har varit perfekt. Det ska dom ha med sig!"

Några fler  röster från Derbyt. Katarina Pilhage: "Alla funkisar på Unghundsderbyt är fantastiska!"  Ebba Larsson: "Fantastiskt arrangerat!!!" Provledningen: "Våra fantastiska funktionärer och domare kan koppla av efter ett strålande värv. Bra jobbat alla."

Resultatet

Scroll to top