Varför gör hunden så här? SKK lär dig!

SKK skriver: "Tycker du att det är spännande att studera hundars beteende och mentalitet? Då tycker vi att du ska haka på någon av våra populära distansutbildningar som startar 30 mars.

Nu närmar sig kursstarten för de två sista distansutbildningarna i vår, den 30 mars drar de igång. Passa på att anmäla dig om du vill plugga hund nu, sedan blir det långt uppehåll till nästa omgång i höst.

Hundens beteende
Kursens fem delar tar bland annat upp hundens domesticering, hur hunden kommunicerar och hur man mäter mentalitet. Hundens beteende var den första distansutbildningen vi lanserade och varje år gör den succé. Kurslitteraturen, boken Hundens språk och tankar, har precis släppts i ny upplaga.

Mera mentalitet
Ta tillfället i akt och fördjupa dina kunskaper om hundars mentala egenskaper, rasskillnader, personlighet och verktyg för avelsplanering. Kursen består av fyra delar: hundraser, relation hund och människa, kommunikation och beteende samt att dokumentera beteenden.

Plugga när och var du vill
En fördel med distansutbildningar är att du inte behöver resa någonstans för att delta. Du kan också studera när det passar dig eftersom utbildningsmaterialet finns tillgängligt dygnet runt. Allt du behöver är tillgång till en dator och internet."

Läs mer

Scroll to top