Aktuellt besked från provledningen för Unghundsderbyt som planeras till 19 juni

Provledningen meddelar att man tidigast i vecka 19 hoppas kunna ge besked om årets Unghundsderby kan genomföras som planerat 19 juni.

Bakgrunden: Spridningen av covid-19 är fortsatt hög och situationen i sjukvården mycket ansträngd. Därför har Folkhälsomyndigheten, som ni säkert redan vet, skjutit fram datumet för ev. lättnader av restriktioner för att få samlas etc.

Provledningen: "Vi har full förståelse för om det blir olägenheter för er som bokat boende etc., men de flesta som driver B&B, campingar etc. har förståelse för situationen och har förhoppningsvis lika stort tålamod som vi själva får ha.

Vi håller alla tummar och tassar - och hoppas ni ändå tränar och har roligt med era unghundar oavsett. Håll avstånd och ta väl hand om er!"

Till Derbyts egen webbplats

Scroll to top