Lär känna Lag 1 – Team Zen

Anna Londré, Markus Södling och Marie Niklasson

Lagkapten Anna Londré och SE J(J)CH Crosstrials Nike (Nike)
Jag bor med familjen på en gård utanför Tystberga. Arbetar sedan ett antal år tillbaka heltid med hund, både med retrievers men även med assistanshundar. Vi bedriver kursverksamhet och kennel under namnet Crosstrials. Både retrievers och andra raser finns i familjen som vi både jagar praktiskt med och startar på prov. Jag startar Nike som är en fantastisk liten hund. Nike är fem år gammal och har en stort driv men låter sig alltid bli dirigerad oavsett situation.

Detta blir min och Nikes andra start på IWT och vi ser mycket fram emot detta!

Marie Niklasson och Pilen Hydra (Zally)
Bor i Ösmo utanför Nynäshamn med mina tre hundar. Zally är min andra retriever och vi har lärt oss otroligt mycket ihop och gör fortfarande.
Zally är trots sin ålder på snart 9 år ibland som en unghund. Hon är en duktig markör och en väldigt duktig viltfinnare. Vi har roligt ihop och just WT är hennes ”favoritgren” förutom att arbeta som apportör vid jaktsammanhang.

Markus Södling och SE J(J)CH Stenbury Black huntress of Windsor (Ess)
Bor med familjen på en gård utanför Tystberga, norr om Nyköping. Har jagat sedan barnsben och alltid haft ett stort intresse för hundarbeten inom jakten. I hundflocken finns allt ifrån finnspets till labradorer för att möta alla typer av jakt.

Jag har haft retrievers i 15 års tid men har på senare tid fått upp ögonen för provformer av olika slag och träningen som följer med. Jag startar jaktmaskinen Ess som är sju år. Ess är en fantastisk markör och har förmågan och rutinen att lösa uppgifter även om husse inte har järnkoll på läget.

 

Scroll to top