1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

 

Är du under 26 år? Är du medlem i SSRK? Grattis, då har du möjlighet att söka SSRKs ungdomsstipendium på 5000 kronor. Skicka in din ansökan senast 31 mars för att ha chans att tilldelas stipendiet!

 

Syftet med SSRKs ungdomstipendium är att det ska fungera som en sporre för ungdomar som vill satsa på att lära sig mer om något av SSRKs verksamhets- och intresseområden, genom till exempel en kurs eller resa.

 

Stipendiesumman är på 5000 kronor och det enda motkravet är att du skriver en artikel om hur du använt stipendiet som publiceras i Apportören, för att dela med dig av dina erfarenheter och inspirera andra.

 

Din stipendieansökan bör innehålla:

  • Din ålder, kontaktuppgifter och medlemsnummer i SSRK.
  • Kort beskrivning av dig, ditt hundintresse och din anknytning till SSRK.
  • Vilket/vilka av SSRKs verksamhets- och/eller intresseområden du vill fördjupa dig inom.
  • Hur du planerar genomföra fördjupningen. Motivera utförligt hur du tänker gå till väga, dina förväntningar och vad du tror att du kommer få ut av att tilldelas stipendiet.
  • Budget där du uppskattar hur stipendiemedlet ska användas.

 

Skicka din ansökan till SSRKs kansli, info@ssrk.se, senast den 31 mars!

 

Sedan SSRKs ungdomsstipendium instiftades år 1996 av den då avgående ordföranden Märta Ericson har det hjälpt en rad ungdomar att förverkliga olika typer av drömmar. Nu är det din tur! Med hjälp av SSRK:s ungdomsstipendium har du chansen att få förverkliga din dröm!