1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

SSRK Prov - nästa generation på gång

 

Tack, jag vet redan!

Ta mig direkt till SSRK Prov >>

 

SSRK Prov bygger på SBK Tävling. Nu håller Svenska Brukshundklubben på att ta fram ett nytt system som ska ersätta SBK Tävling och därmed även SSRK Prov.

 

Arbetet är i full gång med att utveckla det nya systemet som kommer att vara mer användarvänligt än dagens SSRK Prov. När det nya systemet utvecklas har man tagit fasta på alla frågor som kommit in från användarna och man har en tydlig bild över vad som önskas av ett nytt system.

 

I dagsläget är inte lanseringsdatumet klart, men SSRK Prov kommer att löpa vidare. Prov och tävlingar kan planeras och genomföra av arrangörerna och de startande kan anmäla sig precis som vanligt. Detta gäller resten av 2019 och januari 2020.

 

ssrk prov hemsidan 160

 

 

 

Annons

Viktigt:
Töm cache-
minnet i din
webbläsare

Du klickar dig in på SSRK Prov, men hamnar på SBK Tävling. Eller: Du har hört att det finns nyheter på ssrk.se men när du går dit har inget hänt. Lösningen: Töm din dators cacheminne.

I "cachen" sparas nämligen hemsidor som besökts så att webbläsaren inte behöver ladda ner sidan igen. På så sätt minimeras tiden då sidan laddas. Men det kan också innebära att du inte ser de senaste uppdateringarna. Eller att du hamnar på SBK Tävling fast du vill till SSRK Prov.

Ta därför för vana att tömma cacheminnet. Och gör det alltid när du ska besöka SSRK Prov.

Så här tömmer du cacheminnet >> (Manual från Umeå Universitet)