1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Information om aktuella prov finns på SSRK Prov >>, här på hemsidan, i Apportören samt på respektive avdelnings/rasklubbs hemsida.

På SSRK Prov är informationen alltid uppdaterad.

 

ssrk prov hemsidan 160PDF som steg för steg hjälper dig att skapa ett konto

Klicka här >>


Viktig information för dig som har konto i SSRK Prov men ännu inte registrerat ditt SSRK-medlemsnummer
Det här är nödvändigt för att du i fortsättningen ska kunna anmäla din hund till prov. Gör så här: Logga in. Gå till Mitt konto. Välj Mina förare. Välj Redigera för den aktuella föraren (inte Redigera profil). Lägg in Medlemsnummer SSRK för denna person. Tryck på knappen Uppdatera. Nu är du klar och kan åter anmäla till prov på vanligt sätt. Till SSRK Prov, inloggningen >>.


Har du redan konto i SBK Tävling?
Gå till Mitt konto och klicka på Redigera profil till höger. På sidan som då visas kan du kryssa i SBK och SSRK samt vilka grenar du är intresserad av. Dessutom ska du nu lägga till ditt SSRK-medlemsnummer. Se stycket ovan.

Har du läst pdf:en men har fortfarande frågor?

Använd supportknappen på  SSRK Prov-sajten. Här svarar särskild utbildade SSRK-medlemmar på dina frågor.

Notera att kansliet (och SSRKs mailadress "info") inte ger support när det gäller SSRK Prov.


Manual för funktionärer

Klicka här >>

 

Direkt till SSRK Prov >>

 

SSRK Prov - bakgrunden

 

Under flera år har många medlemmar och funktionärer i rasklubbar och avdelningar efterlyst ett nytt modernt anmälningssystem till SSRKs jaktprov. Att jaga information på olika avdelningars hemsidor, att printa ut anmälningsblanketter som ska fyllas i för hand i tre ex och postas till arrangören (som sedan ska skriva in alla uppgifter en gång till för kataloger m.m.), eller att inte kunna se hur många anmälningar som kommit in till ett prov – känns långt ifrån 2013.

 

SSRK har tecknat ett avtal med SBK och utvecklat en version av deras system. SSRK Prov bygger alltså på SBK Tävling, som är välkänt för alla som anmäler sig för start i lydnad, bruks, agility, m.m. Har du redan ett konto på SBK Tävling kan du använda detta för att anmäla dig i SSRK Prov. Under hösten 2012 och våren 2013 har systemet ytterligare anpassats för att motsvara SSRKs behov.

 

SBK Tävling och SSRK Prov underlättar även på många sätt administrationen och arrangörskapet av ett prov. Ett exempel är lottningen som görs direkt i SSRK Prov, och där systemet är helt transparent. Man kan, om man anmält sin hund, se vilka andra ekipage som anmäldes och vilka som eventuellt lottades bort.

 

 

 

 

 

 

Annons

Viktigt:
Töm cache-
minnet i din
webbläsare

Du klickar dig in på SSRK Prov, men hamnar på SBK Tävling. Eller: Du har hört att det finns nyheter på ssrk.se men när du går dit har inget hänt. Lösningen: Töm din dators cacheminne.

I "cachen" sparas nämligen hemsidor som besökts så att webbläsaren inte behöver ladda ner sidan igen. På så sätt minimeras tiden då sidan laddas. Men det kan också innebära att du inte ser de senaste uppdateringarna. Eller att du hamnar på SBK Tävling fast du vill till SSRK Prov.

Ta därför för vana att tömma cacheminnet. Och gör det alltid när du ska besöka SSRK Prov.

Så här tömmer du cacheminnet >> (Manual från Umeå Universitet)