1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

 

funktraff 2015 ingressbild

 

Vilka problem och utmaningar har SSRK idag?
Organisation och verksamhet

2015 års funktionärsträff 18-19 april samlade drygt 60 deltagare från stora och små avdelningar och rasklubbar. Därför var det ett lysande läge att diskutera och arbeta med de utmaningar och problem som SSRK står inför - och som förmodligen är de samma som många andra föreningar och klubbar ställs inför.

 

Jag fick förmånen att leda en workshop där deltagarna, efter en kort introduktion kring SSRK-organisationen, blev indelade i åtta grupper och under en dryg timme fick jobba med att diskutera fram och skriva ner de problem och utmaningar vi står inför.

 

Grupperna fick sedan snabbt presentera sina svar (och om två eller flera grupper haft samma svar slogs dessa ihop). När alla utmaningar och problem kommit upp på lokalens väggar fick alla deltagare tolv små självhäftande "pluppar" och möjligheten att "rösta" på de problem och utmaningar som känns som mest relevanta eller akuta. Man kunde fördela rösterna helt fritt - tolv röster på ett svar, en röst vardera på tolv svar, eller ett par röster på ett par svar.

 

I pdf:en ser du resultatet >>

 

Sverker Haraldsson