1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

 

Klubbens nuvarande webbplats, baserad på CMS Joomla, lanserades under hösten 2011. På ssrk.se ger vi information om klubbens aktiviteter - bland annat utställningar, jaktprov och viltspårprov. Du kan också följa arbetet i huvudstyrelsen och i klubbens kommittéer, hitta länkar till spännande artiklar från exempelvis huvudsponsorn, läsa om klubbtidningen Apportören, hitta erbjudanden från annonsörer med mera.

 

Klubben ser webbplatsen som en värdefull plattform för kommunikation mellan SSRKs förtroendevalda, enskilda medlemmar, avdelningar och rasklubbar.

 

I menyn till vänster hittar du information specifikt om ssrk.se, så som arkivet för tidigare publicerat material samt uppdateringsarkivet.

 

Medlemmarnas fotogafibidrag på ssrk.se

 

Bland oss som kan räknas till den stora skaran av hundägare, är det vida känt att intresset för hunden vi äger ofta går hand i hand med intresset för att avporträttera densamma i olika situationer. Något som gärna blir till en trevlig hobby i sig. 


Har du också tagit bilder på fyrbenta vänner som du vill dela med dig av till andra hundintresserade och SSRKs medlemmar? Här på ssrk.se kan du, genom att ge klubben rätten använda ditt fotobidrag i olika sammanhang här på ssrk.se, få ditt bidrag publicerat bland Medlemmarnas fotografibidrag.


Ditt fotobidrag mailar du till webmastern, du hittar adressen i kolumnen till vänster.

 

 

 

Annons